MedFoto: set categories de concurs i un jurat d’excepció

  • 20/abril/2021

Ja falta menys perquè obri la seva convocatòria el MedFoto, el primer Concurs de Fotografia de la Mediterrània! El certamen, que és obert tant a aficionats com a professionals de la categoria, entregarà premis en metàl·lic a la millor imatge del concurs i a les guanyadores de cadascuna de les categories. A més, presenta premis especials i la selecció de les finalistes, que seran un total de 42, seran exposades durant el mes d’agost al Club Nàutic l’Escala. En total, MedFoto repartirà fins a gairebé 4.000 € entre els guardonats i obsequiarà amb una excursió amb veler per la Costa Brava a l’autor de la fotografia finalista que obtingui més M’agrada al compte d’Instagram del concurs. També reconeixerà a la millor imatge presentada per un autor o autora menor de setze any, la millor proposta obtinguda amb un dispositiu mòbil i a les fotografies més atractives dins els límits geogràfics de l’Escala i la Costa Brava.

El Club Nàutic l’Escala i la Fundació Alive busquen les millors fotografies de la Mediterrània i el seu litoral. Cada participant podrà presentar fins a 15 fotografies distribuïdes en qualsevol de les set categories del certamen i que són: paisatge, vida salvatge, esports, oficis del mar, subaquàtica, conservació i amb mòbil.

Per decidir les imatges guanyadores, excepte el premi especial a la Votació Popular, MedFoto compta amb un jurat excepcional. Sis persones expertes en el món de la fotografia i el medi marí com són Manu San Fèlix, Oriol Alamany, Josep Pallí i Laura Carrau, el naturalista i fotògraf Bernat Garrigós i el biòleg Josep Vilanova. Coneix el jurat de Medfoto!

El veredicte es farà públic el 31 de juliol de 2021, durant l’acte públic de lliurament dels premis.

Consulta les bases del concurs i participa!