Premis i jurat

Descobreix els premis que pots guanyar si participes a MedFoto i coneix el Jurat!

medfoto 2021-ponts de canyet-c_miquel planells

El concurs MedFoto atorgarà premis per un valor total de prop de 4.000 € en metàl·lic a la millor imatge del concurs, a les imatges guanyadores de cadascuna de les categories i als premis especials. Les millors fotografies de cadascuna de les categories s’exposaran durant l’estiu del 2022 a les instal·lacions el Club Nàutic l’Escala. Consulta les Bases!

El jurat serà el responsable de fer la selecció de les imatges finalistes i de les guanyadores de cadascuna de les categories i dels premis especials, a excepció del premi especial a la Votació Popular, que el rebrà la fotografia que rebi més “M’agrada” a la xarxa Instagram del mateix concurs.

Biòleg i naturalista. Ha treballat especialment amb ocells, odonats i fauna marina. És el director de la Fundació Alive, des d’on ha creat la Sealife Collection a iNaturalist i el Projecte Gram de seguiment de la Cymodocea nodosa a la Badia de Roses entre altres.

Àvid viatger i fotògraf té un especial interès a difondre coneixements i experiències que ens permetin compatibilitzar l’ús i el gaudi de la natura en un món més sostenible.

Gironí i empordanès. Mecànic industrial d’ofici buscant la lògica per damunt de tot.

Enamorat del mar i la muntanya, esquiador i navegant. Defensor de la natura.

Fotosub apassionat.

Biòleg i membre de la Fundació Alive. Va liderar la campanya de conservació de la platja de Castell, a Palamós. Des de  llavors, ha dedicat tota la seva vida professional a la protecció i gestió del medi ambient de la seva ciutat natal, Palamós, d’on actualment n’és el responsable tècnic.

Submarinista entusiasta, fotògraf i naturalista apassionat, passa el màxim temps possible explorant la natura del seu entorn immediat i de tot arreu allà on viatja.

Biòleg de professió i naturalista de cor, estima fotografiar la fauna marina en apnea o en busseig, sempre buscant espècies que escapin a la vista, i posar en valor la riquesa de llocs que, a priori, podrien no ser atractius.

Competidor de Cazafotosub apnea i de Fotografia submarina amb ampolles, campió de la primera Copa del Món per parelles de Cazafotosub, campió d’Espanya el 2016 i campió de Catalunya des del 2016 fins al 2021.

Guanyador absolut del MedFoto 2021.

Autor de dos llibres de fotografia, un sobre peixos i l’altre sobre nudibranquis (amb una guia amb 247 espècies, la més completa en espanyol).

Biòloga marina especialitzada en comunicació científica audiovisual. Ha fet documentals de naturalesa amb National Geographic TV & Film a Washington D.C., amb la televisió pública portuguesa RTP a Lisboa i amb el CSIC a Catalunya.

Ha treballat com a guionista pel programa Redes de TVE i Leonart.

Com a fotògrafa va cobrir la Barcelona World Race el 2007 i des de llavors, treballa com a freelance per regates de vela nacionals i internacionals.

Fotògraf professional lligat al món de la conservació de la natura. Els seus treballs tracten sobre les espècies amenaçades i el patrimoni natural i cultural de zones remotes del planeta.

És autor d’una dotzena de llibres i ha participat en nombrosos programes de ràdio i televisió.

Les seves fotografies i escrits han estat publicats en revistes com National Geographic, BBC Wildlife, Terre Sauvage, GEO, Lonely Planet, etc. Ha exercit de jurat en diversos concursos nacionals i internacionals.

medfoto-concurs-internacional-de-fotografia-de-la-mediterrania-Alive-Fund-Nauticescala