Qui som

Un projecte que neix de la col·laboració per difondre els valors ambientals i humans de la Mediterrània

La Fundació Alive és una fundació privada que treballa per millorar el coneixement de la biodiversitat mitjançant la recol·lecció, catalogació i difusió d’informació biològica.

El Club Nàutic l’Escala és una associació esportiva sense ànim de lucre que té per objectiu promoure la nàutica esportiva i d’esbarjo donant accés al mar a tothom.

Les dues entitats vam acordar, el passat 5 de febrer de 2021, treballar conjuntament en la creació d’un certamen fotogràfic per ajudar a difondre els valors ambientals i humans de la mar Mediterrània. El mar, i en especial el Mediterrani, han estat molt vinculats a la vila marinera de l’Escala des dels seus orígens. De fet, els grecs desembarcaven a la Península Ibèrica des d’Empúries, on els seus vestigis ens recorden dia a dia la importància de preservar el seu llegat històric i cultural del que el mar n’és un dels seus principals eixos vertebradors.

La mar Mediterrània és, doncs, molt rica en valors. És cultura i història; un medi de treball i d’esbarjo per a l’home i l’hàbitat de milers d’espècies d’animals i vegetals que configuren el seu paisatge tant especial. Valors que han de conviure pel present i per les futures generacions.

Tant des de la Fundació Alive com des del Club Nàutic l’Escala som conscients de la importància de preservar la costa mediterrània i creiem que l’única manera d’aconseguir-ho és la sostenibilitat.

Si aquest projecte t’entusiasma com a nosaltres, t’animem a participar-hi! Tots hi sou benvinguts: socis, usuaris, fotògrafs professionals i amateurs; de l’Escala, de la Costa Brava o de qualsevol altre indret del món…

Envia’ns les teves imatges de la mar Mediterrània! Busquem fotografies innovadores i inspiradores, amb una mirada que documenti la diversitat marina i la relació de l’home amb el món marí.

Acceptes el repte?

Organitza:

Amb el suport de:

Empreses col.laboradores:

medfoto-concurs-internacional-de-fotografia-de-la-mediterrania-Alive-Fund-Nauticescala