Visita l’exposició del MedFoto 2021 a Roses!

2021-MedFoto-exposicio
2021-MedFoto-exposicio
  • 25/juny/2022

L’exposició de les imatges guanyadores i finalistes del MedFoto 2021 serà present a Roses i podrà ser visitada entre els dies 1 de juliol i 4 de setembre a la Ciutadella (Av. de Rhode, s/n) de la localitat alt empordanesa.

L’acte d’inauguració tindrà lloc el dissabte 9 de juliol a les 19 h i comptarà amb Bernat Garrigós, director de la Fundació Alive i membre del comitè organitzador, que serà l’encarregat de presentar l’exhibició entre els assistents.

Una nova ocasió, doncs, de revisitar les millors imatges sobre la relació del mar Mediterrani i les persones que va recopilar la primera edició del concurs de fotografia de la Mediterrània. L’exposició mostrarà les 43 imatges finalistes del certamen, presidida per la guanyadora absoluta, la fotografia titulada Juvenil de rap de l’autor Xavier Salvador.

Et convidem a venir a la presentació i a visitar l’exposició per descobrir les diferents interpretacions que van fer els autors finalistes de la primera edició del concurs sobre de la relació de les persones i el mar.

L’accés tant a la presentació com a l’exposició és gratuït. L’horari de visita és de 10 a 21 h.

No te la perdis!