Descobreix les imatges finalistes del MedFoto 2022!

Galeria MedFoto 2022
Galeria MedFoto 2022
  • 1/juliol/2022

Avui, divendres 1 de juliol, el MedFoto, el primer concurs del món que tracta exclusivament sobre el mar Mediterrani i la seva relació amb les persones, ha fet públiques les 43 imatges finalistes de la seva segona edició. Enguany, el jurat, integrat per sis experts en el món de la fotografia i el medi marí, ha hagut d’escollir entre prop d’un miler d’imatges presentades.

Rough_sea-c-Giovanni_Allievi
MedFoto 2022 – ©Giovanni Allievi – Rough sea 12

Comença el període de votació popular!

Amb la publicació de les imatges al compte d’Instagram del concurs coorganitzat per la Fundació Alive i el Club Nàutic l’Escala s’inicia el període de votació que donarà a conèixer l’autor o autora guanyador del premi Votació Popular. Consistent en una excursió amb veler per la Costa Brava que podrà compartir amb els seus amics o familiars, aquest guardó serà per la imatge que obtingui més “M’agrada” al mateix compte d’Instagram.

El període de votació popular restarà obert de l’1 al 15 de juliol, dia en què es donarà a conèixer el vencedor o vencedora.

rabosa-c-xavier-mas
MedFoto 2022 – ©Xavier Mas – Rabosa

El desenllaç

Per descobrir la millor fotografia de l’edició 2022, així com les guanyadores de les set categories del MedFoto i els guardons especials, caldrà esperar fins el proper divendres 5 d’agost, dia en què se celebrarà la cerimònia d’entrega de trofeus. L’acte tindrà lloc al Club Nàutic l’Escala i inaugurarà l’exposició de les imatges finalistes de la present edició, que podrà que podrà visitar-se fins el diumenge 4 de setembre a la Sala de Juntes de l’entitat esportiva escalenca.

el corro-c-antonio garballo
MedFoto 2022 – ©Antonio Garballo – El corro

Els premis en joc

El MedFoto 2022 es prepara, doncs pel desenllaç. Enguany, el concurs repartirà més de 3.000 euros de guardons en metàl·lic entre les propostes guanyadores, a més de premis especials. La millor imatge presa dins els límits fotogràfics de la Costa Brava guanyarà un cap de setmana en un bungalow al Càmping la Ballena Alegre per a quatre persones. La guanyadora de la divisió L’Escala, experiència molt especial a L’Escala per a dues persones i que inclou una nit d’hotel amb esmorzar, un dinar o sopar i una visita al Museu de l’Anxova i de la Sal o bé a l’Alfolí de la Sal – Museu de l’Escala.

Sota la temàtica El mar i les persones, el MedFoto 2022 ha recollit grans imatges de paisatge, vida salvatge, activitats nàutiques esportives i professionals, subaquàtiques i de conservació preses tant amb càmera digital com amb telèfon mòbil.