El MedFoto 2022 ja és una realitat!

2021-MedFoto-signatura conveni 2022
2021-MedFoto-signatura conveni 2022
  • 14/desembre/2021

Amb la signatura del conveni de col·laboració entre les seves dues entitats organitzadores, avui dimarts 14 de desembre a la Sala de Juntes del Club Nàutic l’Escala, la segona edició del MedFoto comença la seva singladura.

Els presidents de les dues associacions, Narcís Carreras i Bernat Garrigós, han estat els encarregats de fer oficial aquest acte, amb el que comencen els preparatius d’una nova convocatòria del primer Concurs Internacional de Fotografia dedicat a la Mediterrània. La signatura garanteix la celebració del concurs durant tres edicions més.

El regne de la tramuntana_c_Roger Rovira

Un concurs de fotografia obert

Un any més, el certamen proposarà tant a fotògrafs professionals com amateurs, presentar imatges innovadores i inspiradores que mostrin la diversitat marina i la relació de l’home amb el mar Mediterrani sota la temàtica: el mar i les persones.

Dividit en diferents categories, la competició accepta fotografies preses tant a sobre com a sota de la seva superfície dedicades a totes les vessants del mar, des del paisatge fins a la vida marina i des de les activitats professionals i esportives com de lleure.

Gaviota de Audouin_c-Javier Herranz

Properament, més novetats!

L’organització ja treballa amb les que seran les bases de la segona edició del MedFoto, que seran publicades al web del concurs (www.medfoto.org) el proper 1 de febrer. El període d’inscripció i enviament d’imatges s’obrirà de l’1 d’abril al 15 de maig.

Navegant cap a l'infern_c-Andreu Pujades

Una iniciativa conjunta

El MedFoto és una iniciativa que neix de la col·laboració entre el Club Nàutic l’Escala i la Fundació Alive i té per objectiu posar en valor la fràgil relació entre les persones i el mar, així com donar a conèixer els valors naturals de l’entorn marí i fomentar l’actitud responsable de tots els agents que operen en el món marí i del públic en general. Amb la recollida i la difusió del material visual del concurs, el concurs treballa per contribuir al coneixement i la preservació del medi marí.