El MedFoto 2022 es presenta al Saló Nàutic de Barcelona

medfoto 2022 salo nautic de barcelona
medfoto 2022 salo nautic de barcelona
  • 15/octubre/2021


El MedFoto 2022 arrancava, el dijous 14 d’octubre, amb la seva presentació oficial al Saló Nàutic de Barcelona. L’esdeveniment, que va tenir lloc a l’estand de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) a les 12 del migdia, servia per donar a conèixer la que serà la segona edició del primer concurs de fotografia internacional de la Mediterrània.

medfoto 2022 salo nautic de barcelona

El MedFoto revela els primers detalls de la seva segona edició

L’acte va anar a càrrec dels representants de les dues entitats organitzadores. Teresa Astals, vocal de la Junta Directiva del Club Nàutic l’Escala, i Bernat Garrigós, president de la Fundació Alive, van ser els encarregats de desvetllar els primers detalls del certamen, que obrirà la convocatòria de presentació d’imatges el proper dia 1 d’abril de 2022. La trobada, que va finalitzar amb una degustació d’anxoves de l’Escala i cava, va comptar també amb la intervenció d’Albert Bertran, president d’ACPET.

Després de que la seva edició inaugural fos un èxit, amb més de 600 imatges de gran nivell recopilades, el MedFoto es prepara per la seva segona edició. Un any més, doncs, tornarà a posar en valor la fràgil relació de les persones amb el mar, així com a incidir en la necessitat de la seva conservació a través d’un format de gran valor artístic: la fotografia.

medfoto 2022 salo nautic de barcelona

Prepara les teves imatges!

Tant si ets aficionat com professional de la fotografia, prepara les teves imatges i no et perdis el MedFoto 2022. Estigues atent: el proper dia 1 de febrer es faran públiques les bases de la nova edició del concurs. El termini de presentació d’imatges serà obert d l’1 d’abril al 15 de maig.

This site is registered on wpml.org as a development site.