Prop de 800 persones visiten l’exposició del MedFoto!

Exposició-MedFoto-Club Nàutic l'Escala
Exposició-MedFoto-Club Nàutic l'Escala
  • 1/setembre/2021

Ahir, dimarts 31 d’agost, tancava les seves ports l’exposició El mar i les persones, el recull de les 43 imatges finalistes del MedFoto que ha pogut visitar-se a la Sala de Juntes del Club des del passat 31 de juliol. Durant aquests 31 dies, prop de 800 persones s’han acostat a visitar la mostra, que presenta les millors propostes que es van presentar al primer Concurs de Fotografia de la Mediterrània, una iniciativa conjunta del Club i la Fundació Alive.

Juvenil de rap_c-Xavier Salvador

Més de 600 imatges presentades

El Jurat del certamen, integrat per cinc experts i expertes del món de la fotografia i el medi marí, era el responsable de fer aquesta selecció entre les més de 600 imatges que rebia l’organització.

Juvenil de Rap, del fotògraf Xavier Salvador, presidia l’exposició com a guanyadora i estrena el palmarès d’un concurs que ja prepara la seva segona edició. El vencedor absolut, així com els de les diferents categories proposades, es donava a conèixer el 31 de juliol en un acte que tenia lloc a través de la plataforma virtual Zoom i que comptava amb la presència de més d’una trentena d’assistents.

Un objectiu, un compromís

L’edició inaugural del MedFoto ha aconseguit complir, a més, el seu objectiu: difondre els valors ambientals i humans de la mar Mediterrània. Un compromís que assumien les dues entitats organitzadores, el Club Nàutic l’Escala i la Fundació Alive, i que renoven donant continuïtat al concurs.

This site is registered on wpml.org as a development site.