Visita l’exposició del MedFoto 2021 a Portbou!

2021-MedFoto-exposicio
2021-MedFoto-exposicio
  • 6/abril/2022

L’exposició de les imatges guanyadores i finalistes del MedFoto 2021 serà present a Portbou i podrà ser visitada del 9 al 17 d’abril a la Sala Walter Benjamin (Av. Barcelona, 7) de la localitat alt empordanesa.

L’acte d’inauguració tindrà lloc el dissabte 9 d’abril a les 18 h i comptarà amb Bernat Garrigós, director de la Fundació Alive i membre del comitè organitzador, que presentarà l’exposició i oferirà una visita guiada als assistents.

Exposició-MedFoto-Club Nàutic l'Escala

Una nova ocasió, doncs, de revisitar les millors imatges sobre la relació del mar Mediterrani i les persones que va recopilar la primera edició del concurs de fotografia de la Mediterrània. L’exposició mostrarà les 43 imatges finalistes del certamen, presidida per la guanyadora absoluta, la fotografia titulada Juvenil de rap de l’autor Xavier Salvador.

Et convidem a venir a la presentació i a visitar l’exposició per descobrir les diferents interpretacions que van fer els autors finalistes de la relació de les persones i el mar. També és una ocasió excel·lent per a inspirar-te i participar a la present edició del concurs. El MedFoto 2022 ha obert ja el seu període d’inscripcions que s’allargarà fins el proper 15 de maig.

L’accés tant a la presentació com a l’exposició és gratuït. L’horari de visita és de 18 a 20 h.

No te la perdis!