El MedFoto 2023 es presenta al Saló Nàutic de Barcelona

medfoto 2022 salo nautic de barcelona
medfoto 2022 salo nautic de barcelona
  • 7/octubre/2022

El Concurs Internacional de Fotografia de la Mediterrània ja escalfa motors per l’edició 2023.

El Club Nàutic l’Escala i la Fundació Alive, coorganitzadors del certamen, revelaran els primers detalls de la tercera edició del concurs MedFoto a la 60a edició del Saló Nàutic de Barcelona, que tindrà lloc del 12 al 16 d’octubre al Port Vell de la ciutat comtal. A més, les fotografies guanyadores de cada categoria així com la guanyadora absoluta de l’edició 2022 es podran veure exposades a l’estand de la Generalitat de Catalunya.

L’acte, on es donaran a conèixer algunes de les novetats que presentarà aquesta tercera edició, tindrà lloc en el marc de l’estand de la Generalitat de Catalunya el pròxim divendres 14 d’octubre a les 12 h. Després de la presentació, l’organització oferirà una degustació d’anxoves i una copa de cava als assistents.

Anota la cita a la teva agenda i no t’ho perdis!

  • Dia i hora: divendres 14 d’octubre a les 12 h
  • Lloc: Estand de la Generalitat de Catalunya – Saló Nàutic de Barcelona (Carrer E, estand 610)

El concurs internacional de fotografia MedFoto té per objectiu posar en valor la relació de l’home amb el mar i donar a conèixer els valors naturals i paisatgístics del mar així com fomentar una actitud responsable i respectuosa de tots els agents pels que el mar, d’una manera o altra, és el centre de les seves activitats