Ja saps quines són les imatges finalistes del MedFoto?

MedFoto-Galeria
MedFoto-Galeria
  • 6/juliol/2021

El MedFoto fa publiques les 43 imatges finalistes de la primera edició del concurs

El MedFoto, el primer Concurs de Fotografia de la Mediterrània, va fer publiques, ahir dia 5 de juliol, les 43 fotografies finalistes del certamen. Des que es va tancar el període d’inscripció, el passat 31 de maig, el Jurat del MedFoto ha hagut d’escollir entre més de 600 propostes presentades.

Ha estat, doncs, una tasca laboriosa de la que primerament en va sorgir una selecció de 130 fotografies semifinalistes. Aquestes imatges eren revisades novament amb la seva versió RAW o original de la càmera per tal de certificar que havien estat preses complint amb les bases del concurs i després el Jurat en va fer una nova tria que et convidem a visitar al següent enllaç.

Més enllà de la imatge

Per la seva bellesa i pel seu significat, totes elles representen d’alguna manera la relació de l’home amb el mar i en especial, a la Mediterrània, una mar que banya les nostres costes donant vida a la fauna i la flora que l’habiten i que és espai tant de treball com d’esbarjo per a nosaltres. Una font de vida que desitgem preservar perquè les futures generacions el puguin contemplar, gaudir i estimar tant com nosaltres.

Els guanyadors definitius de les diferents categories proposades es donaran a conèixer el proper dissabte 31 de juliol. L’acte d’entrega de trofeus, que tindrà lloc a la Sala de Juntes del Club Nàutic l’Escala a les 19 h, servirà d’inauguració de l’exposició d’aquestes 43 fotografies finalistes. Aquesta podrà visitar-se al mateix espai fins el 31 d’agost.

MedFoto_Cangrejo al vuelo_c-Carlos Virgili

Un projecte col·laboratiu

El Club Nàutic l’Escala i la Fundació Alive són els impulsors MedFoto, el primer Concurs Internacional de Fotografia de la Mediterrània. El certamen és fruit del compromís entre les dues entitats de crear un certamen fotogràfic conjuntament amb l’objectiu de difondre els valors ambientals i humans de la mar Mediterrània.

L’Ajuntament de l’Escala dóna el seu suport al projecte en el marc del seu esforç constant de difusió dels valors i els entorns locals, com a eina per millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

This site is registered on wpml.org as a development site.